Serviceluik op maat

Serviceluik, bagageluik, garagedeur en camperdeur op maat   (max 2000 x 2000mm )

 

Serviceluik op maat

CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op maat. Iets waar iedere camper bouwer tegen aanloopt is dat er bijna geen afwijkende maten bagageluiken, serviceluiken,garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper te koop zijn. U heeft dan keuze uit de afmetingen die de fabriekanten aanbieden (standaard maten) CamperBouwNederland levert bagageluiken, serviceluiken, garagedeuren en deuren voor uw (casco) camper op iedere gewenste maat.
U kan bij ons een bagageluik, serviceluik, garagedeuren of deur voor uw (casco) camper op maat bestellen. Tevens kunt u er zelfs voor kiezen om alleen het frame te bestellen zonder paneel zodat uw het eigen uitgezaagde paneel weer kan gebruiken. Dit bespaard kosten en bovendien is het grote voordeel dat de deur / luik dezelfde kleur heeft als de rest van de camper.

Technische specificaties

 

De maximale afmeting die wij kunnen leveren is 2000 x 2000mm voor wanddiktes van 28 t/m 44mm. Het frame van deze luiken is gemaakt van gepoedercoat aluminium met een rubber afsluit profiel.
Wij kunnen de serviceluiken voor uw camper geheel compleet leveren inclusief sloten en sleutels (tegen meerprijs en in verschillende uitvoeringen). Ook als complete luiken of deuren te leveren inclusief paneel in camperkleur.
De levertijd van deze luiken / deuren is afhankelijk van de periode in het jaar maar zal zo rond de 6 weken zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment ook enkele luiken uit voorraad leverbaar, zie link hieronder :

http://www.cascocamper.nl/cascocamper/zelfbouw-2/voorraad-serviceluiken-camperbouwnederland/

Verschillende uitvoeringen

 

Model 12

Dit is het allernieuwste model. Basis van dit model is model 4. Het grote verschil met model 4 is dat er in de deur een extra rubber afdichting is geplaatst. Er zijn bij dit model dus twee rubbere afdichtingen, een in de de deur en een in het frame (zie onderstaande afbeeldingen. Dit luik is geschikt voor wanddiktes van 28 t/m 44mm. Standaard kleur is RAL9002 met een ronde hoek met een radius van 82,5mm. Het frame is van gepoedercoat wit aluminium en word aan binnenkant afgewerkt met een rubber profiel zodat een koudebrug word voorkomen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model 10

Het nieuwste model bestaat uit het frame met een rubber afdichting tussen de 2 profielen aan de buitenzijde. Het frame en de rubber afdichting lopen geheel over in elkaar, zodat het een geheel lijkt met een zwarte streep ertussen. Dit serviceluik kan worden gebruikt bij wanddiktes van 35 tot 44mm.(Zie onderstaande foto)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model 13 met grote buitenrand en kleinere binnenrand in profiel :

 

Van model 13 kunnen we alleen nog de voorraad luiken leveren.

De door Hymer, Carthago, Bürstner, Knaus, Dethleffs, Hobby, Niesmann-Bischoff en nog vele andere camperfabrikanten gebruikte serviceluiken en deuren met een grote buitenrand en een kleine binnenrand. Deze kunnen zowel in de kleur fiat wit 210 en zilver geleverd worden. Geschikt voor wanddisktes van 26 t/m 30mm.

De frames zijn van geanodiseerd aluminium, waardoor ongevoelig voor oxidatie.

Ook kunnen deze luiken geleverd worden met een paneel in de kleur Titan zilver (zie onderstaande foto's)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garageluik

Ook kunnen wij de garagedeuren leveren met afwijkende hoeken. (Zie onderstaande foto) Ook kunnen wij deze luiken leveren tot een maximale grootte 2000 x 2000mm. Voor een garageluik kan het nieuwste model of het tussen model gebruikt worden.

 

 

Uitvoering standaard luiken :

1. gepoedercoat aluminium kleur wit RAL9002

2. ronde hoeken met een radius van 82,5mm(rechte hoeken of hoeken naar wens, op maat tegen meerprijs leverbaar, kortom alles is mogelijk)

3. schroefuitvoering dmv schroef bevestgingsbeugeltjes met schroeven

 

Verschillende soorten sloten leverbaar voor serviceluik :

 

De volgende sloten kunnen in een serviceluik  geplaatst worden.

 

Hieronder het "verzonken slot", deze valt bijna helemaal                   Hieronder het "draai / druk" slot die iets verder uitsteekt

in de deur en is alleen in zwart leverbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzonken slot                                                                                   Verzonken slot ovaal geheel zwart of zilveren handgreep

 

       

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzonken slot metaal ook van binnenuit te openen en te vergrendelen :

Ook als deurslot te gebruiken !!

Inloggen | Bezoekers vandaag: 3 | Totaal bezoekers: 40295
serviceluik.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!